Магията на френските торти се крие в крехкото тесто. То се приготвя лесно от обикновено брашно, масло, малко захар и студена вода. Оставяте тестото да почине в хладилника, разточвате го, слагате го във форма, набождате го с вилица и го печете, натежало с керамични зърна. В страната на галския петел
горещата обвивка след това се
напълва с плодове, сметана или шоколадови кремове, украсява се с плодове и други деликатеси от тази благородна кухня.
Отделяте ли? Тогава заложете на форма от Emile Henry. Качествените съдове за готвене са половината от успеха. Тогава цветовете на формите могат лесно да се комбинират и допълват, например с рамекенски форми или да се оставят едноцветни. Всичко зависи от вас.
Освен това, благодарение на ръчното производство, всяко изделие е истински оригинал. Те могат лесно да се справят с температури от -20 °C до +270 °C.
За марката:
Френската семейна компания Emile Henry е нарицателно име сред тези, които са се влюбили в изкуството на печенето и готвенето. Техните
висококачествени керамични съдове за готвене, изработени ръчно, придават нов облик на класическия обяд. От 1848 г. насам те придават изключителен вид, който превръща не само печенето, но и сервирането в купи и форми в гурме преживяване.
Дарение на специална технология керамиката е устойчива на удар и надраскване, така че можете да режете и да използвате остри инструменти с лекота. Всички скъпоценни камъни на Emile Henry също така са
подходящи за миене в съдомиялна машина, микровълнова фурна и дори за замразяване.
Рецептата на всеки за най-добрата торта е различна, но когато става въпрос за най-добрите съдове за печене,
Emile Henry печели при всички експерти.