Готварска тенджера, която може да се използва във фурната или на котлона, изглежда чудесно на масата, представя Emile Henry. С този красив съд можете да приготвяте всичко - от яхнии и зеленчуци до филета и печено месо.
Тя издържа дълго време и един ден вашите деца или внуци може да я наследят. Дори не е нужно да се притеснявате, че е твърде тежка сама по себе си - тя не е чугунена, а е изработена от висококачествена френска керамика. А ако в семейството ви има любител на готвенето, това е чудесен подарък.
Освен това, благодарение на ръчното производство, всяко парче е истински оригинал. Тя може лесно да се справи с температури от -20 °C до +270 °C. Дъното е с диаметър 24 cm.
За марката:
Френската семейна компания Emile Henry е нарицателно име сред тези, които са се влюбили в изкуството на печенето и готвенето. Техните висококачествени керамични съдове за готвене, изработени ръчно, придават нов облик на класическия обяд. От 1848 г. насам те придават изключителен вид, който превръща не само печенето, но и сервирането в купи и форми в гурме преживяване.
Дарение на специална технология керамиката е устойчива на удар и надраскване, така че можете да режете и да използвате остри инструменти с лекота. Всички скъпоценни камъни на Emile Henry също така са подходящи за миене в съдомиялна машина, микровълнова фурна и дори за замразяване.
Рецептата на всеки за най-добрата торта е различна, но когато става въпрос за най-добрите съдове за печене, Emile Henry печели при всички експерти.