За Свети Валентин украсете възможно най-романтично: червени цветя, свещи, сърца.
1. Първо пригответе пудинга от пудрата и млякото. Налейте го в чаши. След това започнете да декорирате с ягодите, които сте нарязали на тънки филийки.
2. В средата сложете или цяла ягода, или изрежете сърце от нея. Украсете чашите стилно с червени панделки.
Опитайте тези пухкави понички по рецепта на кулинарния блогър Bára.
Можете да вземете розовата глазура в сладкарниците или да оцветите белия шоколад с хранителни оцветители.
Гарнирайте с ягоди, които отново можете да нарежете във формата на сърце.
Накрая добавете цветя като маргаритки, лайка, теменуга или различни видове маргаритки.
1. Намажете ръба на чашите с ягодов сок.
2. Покрийте чашата с розова захар.
3. Блендирайте замразените ягоди и разпределете в две чаши.
4. Изсипете комбуча, може и да долеете с газирана вода.
5. Леко поръсете с ядлив блясък.
6. Украсете с ягодова клечка във формата на сърце.