Съвети какво да опаковате и как да украсите непечени коледни сладки
Опитайте други опции, за да получите различен външен вид на неизпечените сладки.
Използвайте естествен хранителен оцветител. Оцветете кокоса в различни цветове (розово, синьо, зелено) според вашия вкус.
Това може да се направи с курукума, матча, сок от цвекло или боровинки.
Зелените настъргани шамфъстъци изглеждат чудесно.
Смилете плодове - например ягодите или малините имат отличителен цвят. А също и страхотен вкус.
Добавете макове, които са синьо-сиви на цвят и добавят интересна текстура.
В случай на основа от фурми, сусамовите семена са подходящи.
Вземете разнообразие от захарни поръски.
Настържете шоколад – млечен, черен и бял за различни нюанси.
Полейте топчетата с разтопен шоколад. Ще получите различен вид и по-сладък вкус. Например, в комбинация с кокос, шоколадът е идеален.