Пригответе хрупкав пай с тесто или вкусен киш с бекон и лук. Той ще изпъкне повече от добре в тази керамична форма за пай. Благодарение на правоъгълната си форма тя е подходяща и за печене на щрудел, който ще има перфектен външен вид.
Освен това, благодарение на ръчното производство, всяко парче е истински оригинал. Тя може лесно да се справи с температури от -20 °C до +270 °C.
За марката:
Френската семейна компания Emile Henry е нарицателно име сред тези, които са се влюбили в изкуството на печенето и готвенето. Техните висококачествени керамични съдове за готвене, изработени ръчно, придават нов облик на класическия обяд. От 1848 г. насам те придават изключителен вид, който превръща не само печенето, но и сервирането в купи и форми в гурме преживяване.
Дарение на специална технология керамиката е устойчива на удар и надраскване, така че можете да режете и да използвате остри инструменти с лекота. Всички скъпоценни камъни на Emile Henry също така са подходящи за миене в съдомиялна машина, микровълнова фурна и дори за замразяване.
Рецептата на всеки за най-добрата торта е различна, но когато става въпрос за най-добрите съдове за печене, Emile Henry печели при всички експерти.