Обичате ли печена паста, сърцето ви се радва на френски картофи или сте истински гурме и не можете да се наситите на лазанята? Така или иначе, с тавата за печене на Emile Henry всяко кулинарно начинание ще бъде истинско бижу.
Освен това, благодарение на ръчната изработка, всяко изделие е истински оригинал. Тя може лесно да се справи с температури от -20 °C до +270 °C.
За марката:
Френската семейна компания Emile Henry е нарицателно име сред тези, които са се влюбили в изкуството на печенето и готвенето. Техните висококачествени керамични съдове за готвене, изработени ръчно, придават нов облик на класическия обяд. Изключителен външен вид, който превръща не само печенето, но и самото сервиране в купи и формички в гурме преживяване, като същевременно носи от 1848 г. насам.
Дарение на специална технология керамиката е устойчива на удар и надраскване, така че можете да режете и да използвате остри инструменти с лекота. Всички скъпоценни камъни на Emile Henry са също така подходящи за миене в съдомиялна машина, микровълнова фурна и дори за замразяване.
Рецептата на всеки за най-добрата торта е различна, но когато става въпрос за най-добрите съдове за печене, Emile Henry печели при всички експерти.